Hier vindt u onze diensten van Kranendonk Webdesign. Wij bieden een full-service pakket voor online succes! Door onze unieke designs en deskundigheid op andere online diensten bent u op het juiste adres.

Één van onze diensten afnemen bij Kranendonk Webdesign?
Neem contact op
Hier vindt u een selectie van bedrijven die kozen voor het full-service pakket van Kranendonk Webdesign! Door onze unieke designs en deskundigheid zijn zij nu goed vindbaar én genereren ze online klanten. Neem een kijkje en laat je inspireren.

Een website laten maken door Kranendonk Webdesign?
Neem contact op
Domeinnaam
.NL | .COM | .EU | .NU

Domeinnaam

Domeinnaam voor uw onderneming?

Wij helpen u graag!
Het registreren van een domeinnaam is de eerste stap voor uw website of webshop. Dit is de naam die klanten invoeren op het internet, om uw website te vinden. Zonder domeinnaam is uw website niet vindbaar voor (potentiële) klanten.

Kosten domeinnamen
Domeinnaam
Domeinnaam service van Kranendonk Webdesign
“Goed geregeld”
Bij Kranendonk Webdesign kunt u terrecht voor het laten registreren of verlengen van uw domeinnamen. Als service kijken wij na of uw nieuwe domeinnaam beschikbaar is.

Om uw website beter vindbaar te maken is het raadzaam om meerdere domeinnamen te laren registreren. Uiteraard kunnen wij dit ook voor u verzorgen.
€ 20,-
€ 30,-
€ 25,-
€ 40,-
€ 25,-
€ 25,-
€ 20,-
€ 45,-
www.uwdomeinnaam
www.uwdomeinnaam
www.uwdomeinnaam
www.uwdomeinnaam
www.uwdomeinnaam
www.uwdomeinnaam
www.uwdomeinnaam
www.uwdomeinnaam
.nl
.com
.eu
.shop
.net
.org
.be
.online
Prijzen zijn excl. btw per jaar.
DOMEINNAMEN UIT
VEILINGEN OF FAILLISSEMENTEN
Bij Kranendonk Webdesign kunnen wij domeinnamen uit veilingen of faillissementen opkopen. Door het registreren van extra domeinnamen bent u beter vindbaar op het internet. Neem voor meer informatie contact met ons op!
Vragen?
Domeinnamen
Mocht u vragen hebben over domeinnamen, domeinveiligen of domeinfaillissementen?

Vul het formulier in en wij van Kranendonk Webdesign nemen zo snel mogelijk contact met u op. U kunt ons ook direct bereiken via ons telefoonnummer.

Waar kan Kranendonk Webdesign u mee helpen?

Bekijk onze andere diensten

Laat uw website op een proffesionele manier maken
Website diensten
Webhosting
Wij leveren uw website af op onze Cloudways server. Zo krijgt u de beste snelheid en kwaliteit.
Meer info
Domeinnaam
Domeinnaam voor uw onderneming? Dat regelen wij!
Meer info
SSL certificaat
Een veilige verbinding voor alle bezoekers van uw website.
Meer info
Office 365
Zakelijk e-mailen met uw eigen domeinnaam via Microsoft cloud.
Meer info

Onze klanten aan het woord

Jacob Steenstra
Jacob Steenstra
18/10/2022
Fijne samenwerking gehad met Simon. Goede communicatie en komt zijn afspraken na. Zeker een aanrader dus!
Haerlemsche Vlaamse
Haerlemsche Vlaamse
23/03/2022
De Haerlemsche Vlaamse is zeer tevreden over de unieke webshop die Simons Web en zijn team gemaakt heeft voor ons. De webshop is op maat gemaakt zodat onze klanten alvast online kunnen bestellen of hun bestelling direct af kunnen halen bij ons in de snackbar! Prettig contact en top service!
Jeroen Rieu
Jeroen Rieu
21/03/2022
Ontzettend blij met het eindresultaat van onze website. Simons Web is een professioneel bedrijf wat uitstekende kwaliteit aflevert, afspraken nakomt en snel werkt. Onze website stond binnen een week online. Verder kunnen we altijd terecht als we hulp nodig hebben of bij veranderingen en/of aanpassingen van onze website. De communicatie verloopt altijd vlot en prettig. Kortom: wij bevelen Simons Web bij iedereen aan!
KIMO Collection
KIMO Collection
21/03/2022
Simons Web heeft een complete website voor ons ontworpen en we zijn erg blij met het eindresultaat! Wij zijn erg tevreden over de samenwerking en krijgen veel complimenten van mensen die de website er mooi uit vinden zien. Ook zullen we bij een volgend project onze website laten maken door Simons Web en hun diensten aanbevelen bij vrienden/kennissen/collega's!